Post by tifwamedobo on Mar 16, 2022 8:54:41 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Split Balls 3D - Maze Bounce ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Split Balls 3D - Maze Bounce IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode za neomejeno število točk ▞▞▞
▞▞▞ Split Balls 3D - Maze Bounce 2022 version ▞▞▞
Iskreno povedano, ta igra je boljša od call of duty, oh, poleg tega pa imajo novo na mobilnem telefonu call of duty, zato si jo poglejte, fantje, fantje zombi, ima veliko gnusoba in velik fant z imenom brutus dejansko obstaja Všeč jih je 7 in všeč so trije gasilci in psi, zato prenesite call of duty mobile to je super fantje, verjemite mi adijo fantje 😁
Ta igra mi je zelo všeč. Precej enostavno je, tudi če je težko, sem na stopnji 50 in zelo uživam v tej igri. To igro priporočam vsem, ki imajo radi uganke ali radi reševanje problemov.☺️
Zaradi tega sem vedno znova igral na isti ravni
Vključena je malo matematike, ni pretirano težko. Najslabši so stalni oglasi, tudi če se odločite preskočiti bonuse, jih samo vržejo v oglas.
Prenos traja veliko časa, vendar je še vedno vredno
Split Balls 3D - Maze Bounce Головоломки pica
Zelo neodzivne kontrole in preveč oglasov
Split Balls 3D - Maze Bounce እንቆቅልሽ nnyi
preveč oglasov in filmov za gledanje
Lažna reklama mora umreti
Vredu je
Nemogoče je osvojiti stopnjo 4!!! 😠😠😠
Popolnoma obožujem to igro, res res resnično obožujem to igro, tako veš, da mi je res všeč, ker sem izdal tri izdaje, tako zelo obožujem to igro
lepo
Sploh ne bi odprl. Zrušil se je vsakič, ko sem poskusil, nikoli nisem videl logotipa ali česar koli drugega.
Oglasi
Igra je bila vedno počasna. To je upočasnilo moj telefon. Bilo je veliko oglasov, vendar vidim potencial v tej igri. Brez hroščev in oglasov bi bilo zabavno.
Po 2 minutah igre je bilo treba oceniti. Premagajte prvi krog s pepelnim oglasom - Počakajte. Torej je aplikacija polna oglasov z obvestilom o soglasju? Katere informacije bi vam lahko pomagale pri zagotavljanju ustreznih oglasov? Ne trudi se odgovoriti na vprašanje. To aplikacijo brišem.
preveč vsiljenih oglasov, vključno z resnično smešnimi časi. En primer je ponujena prodaja z oglasom za 3x ali samo prodaja. Klikni normalno, še vedno imam prekleti oglas, vendar ne 3x vpliva.
Zabavno je, vendar je padlo na vseh brezplačnih nivojih.
Zdi se, da ne ve, kaj je množenje. 1 žogica gre skozi x300, dobim 195 žogic. Nima smisla.
Ne pusti me niti v igro, zato je to naravnost smeti.
Ne dovoli mi, da ga predvajam na tabličnem računalniku Sony, tudi ko je posodobljen, zato je ena zvezdica, vendar ga bom spremenil, če in ko ga bom lahko predvajal
Nekatere ravni naj bi bile enostavne, vendar imate toliko žogic, da se motijo. Oglejte si nekaj od 30 stopenj! Zataknil sem se tam, kjer so stvari z množilcem, potem pa bi morali iti navzgor, vendar je za premikanje preveč žogic. Biki**t!
Igra ima potencial, vendar bi bila boljša z manj oglasov in brez ponavljajočih se stopenj.
Vsakič, ko poskušam odpreti aplikacijo, piše "na žalost se je split balls ustavil" in aplikacijo sem poskušal odpreti večkrat zapored ter sem odstranil in znova namestil ter počistil predpomnilnik, vendar še vedno ni delovalo.
Zaenkrat zelo dobra igra
Všeč mi je prvih pet minut igranja
Split Balls 3D - Maze Bounce Hádanky xxsl
Zanimiva igra, dokler ne dosežete stopnje 4. Žoge ne plavajo pravilno in ne dosežejo niti roba. Potem, ko ena žogica uspe, druge kroglice priplavajo na tla, zaradi česar je raven nepopolna. Poskušam že veliko ur in nisem uspel dokončati. Razvijalci prosim popravite to.
Slabo oblikovana in prazna, dodatki povsod, ko se pojavijo, vsako nagrado je mogoče spotakniti z dodatki. Igra s kopičenjem denarja
Všeč mi je grafika in podobno, vendar je stopnja 4 nemogoča. Brišem igro.Tudi po posodobitvi še vedno ne deluje pravilno
Split Balls 3D - Maze Bounce Puzles ztu
Težko je igrati in ne moreš zmagati in je veliko aplikacij
Zabavno in tudi zahtevno.
Igra je nemogoča na ravni 20, ki je dobesedno ne morete zmagati
Nisem igral dovolj dolgo, da bi dal ustrezno oceno, saj ne, kaj so ostale višje stopnje,x
To je najboljša igra vseh časov
Crazy Chef:瘋狂廚師快節奏餐廳烹飪遊戲 街機 mbx
Sploh ni všeč
Izperite, reciklirajte, ponovite. Stopnje se vedno znova ponavljajo. Po tem, ko se naučite premagati vsako stopnjo, je to ponavljajoča se zmešnjava.
Ta igra je super zabavna. Rad ga igram. Vendar pa vedno znova igrate iste ravni brez možnosti menija. Vsake toliko časa dobim novo raven, pogosto pa so to ravni, skozi katere so me že postavili. Tudi občasno bo igra motila in vam ne bo dovolila končati ravni. Če bi popravili, bi bil bolj nagnjen k pet zvezdic.
Veliko stopenj je pokvarjenih in edini način za končanje ravni je gledanje oglasov - ni načina, da se vrnete v meni. Odstranjeno.