Post by tifwamedobo on Mar 16, 2022 8:36:39 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody do generatora tokenów ▞▞▞
▞▞▞ Mr Bullet - Spy Puzzles 2022 version ▞▞▞
Wiecej reklam sie nie dalo wrzucac
8 1 6
Naprawdę fajnie i za darmo
Gra bardzo fajna ciekawa i się nie nudzi. Niestety co chwilę wyskakuje mi reklamę. Proszę ustuńcie reklamy do dam 5 gwiazdek.
Studio Lion po raz kolejny udowodniło, że pozwoliło chciwości zrujnować potencjalnie brzmiącą grę. Cicept jest dobry, chociaż łamigłówki są dość proste. Ale prawdziwym problemem jest stosunek reklamy do rozgrywki, który rujnuje całą zabawę. Opcja wyeliminowania reklamy jest również wyceniana na absurdalne 54 funty rocznie w modelu abonamentowym.
Mr Bullet - Spy Puzzles પઝલ kiz
Biorąc pod uwagę, jak szybko możesz ukończyć poziom, umieszczanie reklamy co trzy poziomy jest śmieszne. Wydaje się, że wszystko, co robisz, to oglądanie reklam. A niektóre są 30 sekund nie do pominięcia. Rozumiem, że firmy muszą zarabiać pieniądze, ale bądź rozsądny i zdaj sobie sprawę, że strategia nie działa z tym, jak działa twoja gra. Również gra zawiesza się na sekundę, gdy ukończę etap. Używam Razera 2, więc na pewno nie jest to wina telefonu.
Mr Bullet - Spy Puzzles Sestavljanke fkou
Sama gra jest świetną zabawą z wieloma łatwymi i wymagającymi poziomami. Jednak byłem bardzo rozczarowany, gdy zaczęli pobierać od mnie miesięczny złoty karnet (5,99 GBP/miesiąc) po tym, jak użyłem złotego pistoletu, który spontanicznie pojawił się bezpłatnie. Powinno mnie uderzyć, że to się pojawiało po moim pierwszym użyciu, co jest dziwne w przypadku darmowej gry. Dlatego z pewnością jest to gra warta zachodu, choć ważna jest dodatkowa czujność.
Powtarzając to, co powiedzieli inni... „Jest za dużo reklam!!!” Gra JEST fajna i chętnie zapłacę kilka dolarów, aby się ich pozbyć. Ale nie, chcą prawie 10 AUD co miesiąc !!! Nie płacę za to ponad 100 USD rocznie. To wypełniacz czasu, a nie jakieś kinowe arcydzieło z nieskończoną powtarzalnością.
Gra jest bardzo fajna tylko, że bardzo często są reklamy
Za dużo reklam, zdecydowanie psują grę
Reklamy tak często doprowadzały mnie do szału
niezbydy
Podróba gry "Janusz"
Rozgrywka jest dobra. Gdyby ta gra kosztowała 3,99-4,99 USD jako jednorazowy zakup w celu usunięcia reklam, zrobiłbym to. Nie płacę abonamentu za usuwanie reklam tego typu gry. Odinstalowałem, ponieważ reklamy są zbyt nachalne i drogie, aby je usunąć.
Zbyt łatwe, trudność nie wzrasta w miarę przechodzenia przez kolejne poziomy. Rozumiem też, że reklamy są ważne dla programistów, ale ta gra naprawdę to dojnie. Nawet jeśli zdecydujesz się obejrzeć reklamę, aby otrzymać nagrodę, wyświetli ona kolejną reklamę zaraz po zaakceptowaniu nagrody.
Nie instalujesz jej nawet chyba ze chcecie oglądać co chwilę reklamy na 3 misje ktore robi się w 15 s trzeba oglądać reklamę 30 s i tak w kółko 3 misje i reklama żenada max
Sama gra jest świetna. Jednak gdybym był tobą, włączyłbym więcej reklam. W tej chwili masz je co 15 sekund lub 4 ruchy, ale gra jest nadal grywalna. Musisz umieścić to w reklamie po każdym ruchu. Zrób to po każdym punkcie i spraw, aby reklamy nie można było pominąć, i wyświetlaj te same 3 około 200 razy. Spraw, aby gra była kompletną kasą za reklamy. Pokaż nam, jak naprawdę jesteś zdesperowany.
Za dużo reklam!!!
Za dużo reklam
Wspaniała gra
Dobra gra, ale problem za dużo reklam
Uuu
Xd
Ogólnie bardzo proste, bardzo łatwe, uzależniające na granicy, z wyjątkiem tego, że z powodu reklam mam trudności z graniem dłużej niż 5 minut. Nie możesz grać na więcej niż 3 poziomach bez konieczności oglądania reklamy. Rozumiem... w ten sposób zarabiacie pieniądze... ale to trochę za dużo.
To naprawdę nie jest zła gra logiczna z fizyką, ale łamigłówki są dość krótkie, co nie byłoby złe, gdyby co dziesięć łamigłówek musiałbyś przeczekać minutę reklamy. Jednak w rzeczywistości, co dwie łamigłówki, w których przechodzisz przez minutę, reklamę. W większości przypadków reklamy są dłuższe niż obie układanki razem wzięte. Krótko mówiąc, WIĘKSZOŚĆ czasu spędzasz na oglądaniu reklam.
wiecej reklam niż gry, szkoda czasu. zagrasz 30 sek, a za chwilę reklama 30 sek.. zdecydowanie nie polecam
Więcej reklam
nie jest zła, tylko nudna i dużo reklam
Mr Bullet - Spy Puzzles Hjernegymnastik tskr
To jest takie dobre. Jedyne, co mnie denerwuje, to reklamy. Wiem, że reklamy są niezbędne, aby gra była wolna, ale reklama po każdych 3 poziomach to trochę za dużo. Ta gra ma tak wiele trybów i minigier do grania. Ponadto wygrana gotówka jest używana tylko w pojedynkach. Proponuję więc coś zrobić, abyśmy mogli kupić za gotówkę skórki na broń lub garnitury. Dzienna nagroda jest ok, ale jest długa. W sumie to bardzo dobra gra. Ma duży potencjał. Polecam to.
Przyzwoita gra freemium, choć dość agresywnie wypycha reklamy. Wiele poziomów to tylko przypadek, w którym strzelasz do przycisku, a reszta poziomu rozwiązuje się sama, ale niektóre wymagają przemyślenia. Poziomy zakładników i samookaleczeń zapewniają dobrą różnorodność poziomów, które już zrobiłeś. Nie próbowałem części online.
Ta gra nie zasługuje na jedną gwiazdkę. Jedyne, co robi, to marnowanie czasu. Zagadki są łatwe i jest zbyt wiele reklam. Co 3 rundy pojawia się 30-sekundowa reklama. A rundy trwają 3 sekundy, więc 80% czasu spędzasz na oglądaniu reklam. Możesz temu zapobiec, ale nie będziesz chciał. Zamiast taniego jednorazowego zakupu, musisz zapłacić miesięczną subskrypcję za s***ty grę. Dobra robota, panie Bullet. Odinstalowałem. Zainstaluj to, jeśli masz pasję do oglądania mnóstwa reklam.
Bardzo fajna gra, niestety dużo adv.
6 tajemnicy
GG gra Polecam!
ogólnie jest to fajna gra, ale reklamy psują wrażenia. Co drugi poziom wyskakuje 30-sekundowa reklama i stało się to tak denerwujące, że okazało się, że o wiele szybciej jest po prostu zamknąć grę, otworzyć ją i ponownie znaleźć poziom, na którym byłem. Gdyby był zakup gry, aby pozbyć się reklam, z radością kupiłbym, ale nie ma, więc jest to ogólnie denerwujące doświadczenie
Ta gra jest tak dobra dla twojego mózgu !!!
zabawne i zabawne! byłoby 5 gwiazdek, ale irytujące reklamy sprawią, że zrezygnujesz lub zapłacisz, moim zdaniem dużo za dużo/ reklama na reklamie, dom wariatów! gra fajna, ale rzadko bywa miedzy reklamami.
Kolejna gra, która bije listy przebojów tylko dzięki agresywnej kampanii reklamowej. rozgrywka jest bardzo prosta w głębi gry. skasowanie poziomów zajmie około 10 sekund lub mniej, a każda garść poziomów wyświetla kolejną reklamę. Zasadniczo ta "gra" jest refleksją, a reklamy są głównym celem. Nie warte twojego czasu.
Summoners Glory: Redemption Giochi di ruolo jas
Reklamy co 10 sekund (dosłownie!). Masakra!
Kox
Gra się mi co level zacina
Fajna gra, ale DUŻO za dużo reklam. Nazywam to grą „zabijającą czas”. Grasz w nią, gdy chcesz zabić trochę czasu, na przykład w poczekalni. Konieczność obejrzenia 20 trzydziestosekundowych reklam w ciągu piętnastu minut gry jest absurdalna. Usunąłem ją po grając może przez godzinę.
NIGDY nie podobała mi się gra jako ten człowiek, jeśli wątpisz w pobranie tej gry, nie myśl, że jest niesamowita Spróbuj sam ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Gra jest bardzo fajna polecam ją
NIE MOGĘ POLEĆ TEJ GRY! Uwielbiam tę grę, jest to bardzo fajna gra, działa ładnie i staje się wyzwaniem. Ale reklam jest za dużo! O ile nie używasz jakiegoś adblockera, ta gra nie jest tego warta, a jeśli zagrasz w nią w metrze lub gdziekolwiek stracisz sygnał, po prostu będzie tam siedzieć, próbując załadować reklamę przez dobre 30 sekund, co jest bardzo irytujące. Chciałbym dać tej grze pięć gwiazdek, na które zasługuje, ale nie mogę jeszcze, jeśli poprawią reklamy, zaktualizuję moją recenzję.
Łatwa gra 2. Kocham zabijanie