Post by rerootrolasce on Feb 18, 2022 3:51:01 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک نقاط زیادی ▞▞▞
▞▞▞ Tiledom - Matching Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
خوبه
خیلی عالی
این بازی یک تبلیغ دارد که من را در آن قفل کرد و نتوانستم از آن عبور کنم تا بازی را انجام دهم. این تبلیغ برای Yahtzee with Buddies بود و من قبلاً در مورد آن به گوگل شکایت کرده ام (همان تبلیغ). من بازیهایی را دانلود میکنم که میخواهم امتحان کنم و همیشه فقط تماشا میکنم تا زمانی که بتوانم به بازی برسم، اما اگر اینطوری سعی میکنید بازیکن را وادار به خرید نسخه پولی کنید، واقعاً بد است.
Tiledom - Matching Puzzle Game Älypelit mok
دیماگ کا خال های
Flying Superhero Robot Superhero Rescue Mission Väder jyf
این بازی خیلی خوبه
Tiledom - Три в ряд Головоломки xdd
وقتی دارم بازی میکنم، فقط در وسط بازی کار نمیکند و سپس باید دوباره همان سطح را شروع کنم. به همین دلیل به شما 1 امتیاز می دهم.
اضافه های زیاد اما سرگرم کننده.
هر بار که دستگاهم را عوض می کنم، همیشه از ابتدا شروع کنید.
Tiledom - Matching Puzzle Game Başsındırma wter
بازی بسیار ساده اما اعتیاد آور است. هر چند اضافه ها باعث سردرد می شوند 😂
شما فقط می توانید تا آنجا پیش بروید و این به شما یک پازل غیرممکن می دهد. در آن نقطه هیچ سرگرمی نیست.
خدايي عاليييييييييييي مني بري خادم نصبش كردم گفت كرييم ممينم از سازندش پنجم
نمی توان بیان کرد اما برخی از مشکلات وجود دارد
تبلیغات 30 ثانیه بعد از هر تلاش وحشتناک است
من این بازی را دوست دارم آسان است و باعث می شود قبل از انجام حرکات ذهن شما را با دقت فکر کنید
بازی های خوب جالب اما کمی سخت برای حل برخی از سطوح
آسان برای بازی
باید اعتراف کنم: بسیار اعتیاد آور است. سرگرم کننده و کمی چالش برانگیز است. بعد از هر اقدامی هیچ تبلیغ آزاردهنده ای در چهره شما وجود ندارد (مثل اکثر بازی های دیگر مانند این). موسیقی بسیار آرامش بخش است. این یک بازی خوب برای دور کردن ذهن شما از مسائل و رهایی از استرس است.
بازی خوب و سرگرم کننده ایه نصب کنید
تا اینجا یک بازی سرگرم کننده است اما چرا و چه اتفاقی می افتد؟! من بسته VIP شما را خریدم اما به نظر می رسد که درست نشد اما شما قبلاً از من پول می گیرید ... فقط به گفتن "مورد را بازیابی کنید" ادامه دهید اما تا کنون هیچ اتفاقی نیفتاده است 🙄 اگر کسی بتواند در نگرانی من شرکت کند خوشحال می شوم که نظر من را تغییر دهید .... متشکرم
من عاشق این هستم که چگونه حواس من را پرت می کند و این بدان معناست که در برخی مواقع این بازی خسته کننده نیست. چگونه پیشرفت خود را ذخیره کنم؟
امگ این بازی عالیه و همچنین بسیار اعتیاد آور است. من در سطح 388 هستم و اکنون احساس می کنم یک حرفه ای هستم. من هرگز در حین بازی هیچ مشکلی نداشتم و واقعاً احساس خوبی داشتم. همچنین طرح های بسیار آرام و زیبا هستند. من این برنامه را خیلی دوست دارم 💖💖
تبلیغ Workmoney وحشتناک است که باید هر بار که تبلیغ می آید دوباره راه اندازی شود. وقت آن است که یک بازی دیگر انجام دهیم. امیدوارم برای بازیکنان آینده درستش کنید.
متنفر از نسخه جدید. اینقدر تغییرات انجام نده لطفاً هرگز گرافیکی که قلب آبی و صورتی، توپ سیاه، سیب، گیلاس و غیره دارد را تغییر ندهید، در غیر این صورت باید حذف نصب کنید.
بسیار عالی و سرگرم کننده است 🥇🥇🥇🥇🥇🌹
بازی کردن خیلی جالبه..میتونه استرسم رو از بین ببره😂😂
من یک "شهروند مسن" هستم و این سرگرمی و همچنین آرامش را پیدا می کنم. در حالی که تبلیغات وجود دارد، آنها تقریباً به اندازه بسیاری از بازی های دیگر مکرر یا طولانی نیستند. برخی از تبلیغات فقط 5-15 ثانیه طول می کشد، در مقابل 30 ثانیه ای که در بسیاری از بازی ها استاندارد به نظر می رسد. هیچ "بیت ساعت" وجود ندارد، خدا را شکر! لذت بردن!
بازی جالبی. اما خیلی یکنواخت
دوستش دارم این بازیو واقعا عالیه😍😍
بازی عالی عالی با این حال، در سطح 336 اتصال به اینترنت متوقف شد، بنابراین دیگر ویدیویی وجود ندارد. ممکن است عالی به نظر برسد، اما بدون ویدیو، باید از نشانههای موجود در بازی (بازی $) برای به هم زدن صفحه یا دریافت نکات یا مواردی از این قبیل استفاده کنید. حتی بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم و دوباره شروع کردم. هنوز eoll به اینترنت متصل نیست. کمک!
من بازی را دوست داشتم. اما بعد از عبور از 90، هر بار که سعی میکنم بازی کنم، بازی همچنان خراب میشود. خیلی آزاردهنده است
یک بازی فوق العاده برای زمان کشی😍😍😍
مشکل در پاسخ با تاخیر زمانی در بازی. من کاشی های خود را انتخاب می کنم، اما پاسخ بسیار کند و ناخوشایند است. در حال حذف نصب هستم لطفا اصلاح کنید. خیلی خسته کننده است.
سرگرم کننده..قاتل زمان. برای دریافت نوبت های بیشتر می توانید تبلیغات را تماشا کنید. مثل بعضی از بازیها بعد از هر تابلو به تبلیغ نمیرود، بنابراین عالی است! به نظر من سرگرم کننده است اما من بازی های مشابه را دوست دارم.
هنوز تبلیغات رایگان کار نمی کند، به روز رسانی یک شکست کامل است و بازی یک اتلاف زمان است. گزینه های بهتر در دسترس است!! هیچ کس به دنبال رفع اشکال نیست!! سطح 769 به بعد تبلیغات رایگان کار نمی کند .... نگاه کنید نگاه کنید
بازی خوبی است اما کلیدهای اشاره، خنثیسازی و اینک کار نمی کنند. لطفاً در اسرع وقت مشکل را برطرف کنید
بازی خوب شما حافظه شما را افزایش می دهد و انگشتان شما حرکات خوبی خواهند داشت
من اخیراً این بازی را بازی کردم، نتوانستم سطح خود را کامل کنم زیرا یک چراغ چشمک زن آمد و بعد از 10 دقیقه برنامه را حذف نصب کردم و دوباره برنامه را نصب کردم. با همین مشکل مواجه شدم.
تبلیغات زیاد، بسیار آزاردهنده
زمان بخیر
واقعا سرگرم کننده اما کمی خسته کننده 😓🤐
خیلی بازی فوق العاده ایه..!! بازی با ذهن فعال کامل خواهد شد.😎😎.
Tiledom - Combina puzzle Puzles tkns
خوب و جالب