Post by rerootrolasce on Feb 18, 2022 3:47:57 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy závada zlata ▞▞▞
▞▞▞ Toca Life World: Build stories 2022 version ▞▞▞
Je to dobrá hra ale je to tam za peníze ale jinak je dobrá😘
Zaostává, když jsem to zkusil, zbavil se všech mých dětí a nic z toho nevidím, ani když jdu se svým chlapcem hledat své postavy.
To je hezký hra já mám ráda ale to je tak hustí a neumím to udělat domečky a já chci udělat doktorku
Nesla mi stahnout asi 2 mesice ale uz mi to de a je to mega nejlepsi je kdyz jsou tam nove veci
Můžete zdobit domy, pořídit si domácí mazlíčky, vytvořit si vlastní postavu, najít skrytá tajemství a hrát roli! V této hře je mnoho různých míst k prozkoumání a má krátkou dobu načítání.
nejdou tam přidat ostatní světy😩😩😥😥😦😦😲😲😧😧😳😳😭😭😭😭😭
Toca Life World: Build stories Educational gmq
proč lidé ve hře zmizeli Líbí se mi ta hra, ale spousta věcí se pokazí, třeba věci nefungují a smazat u chlapi potřebujete opravit vaši hru věci zdarma jsou skvělé a vše, ale stále musíte pracovat na zdokonalování hra
Jeto dobrá hry ale mě štve že nějaké no skoro je za peníze prosím vás majitele hry aby dal 20 věcí za darmo prosím.🤒🤒🤒
Je to skvělá hra ale všechno je za peníze a to mi vadí prosím moc aby alespoň 3 Domy byly free a nějaký obchody kromě tich základních 😔🙏🙏
Je to lepší hra na světě
Nevím, jestli se to stává spoustě lidí, ale moje hra vše resetovala, aniž bych cokoli udělal. Resetovalo to všechny moje domy, resetovalo to nákupní centrum a všechny ostatní budovy a jsem opravdu naštvaný, protože jsem strávil spoustu času snahou, aby ty domy vypadaly dobře. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dobrá hra ale ten download to je hrůza proto dávám 2⭐
Je to dobrá hra škoda že tam je všechno za peníze ale to neva 😇 hraju tam mamku taťku a dceru mám velikí dům který sem si koupila za ti mani
Miluji, myslím hru, miluji hru, ale vy jen chcete, aby moji malí lidé šli někam jinam, lépe, jsem opravdu smutný bc proč dělat hru pro děti ve věku 6-8 let a já hraju 11, tak bych zdvořile požádal, aby byla celá hra zdarma. PS. Klaire Blackmonová, prosím, zavolejte mi brzy zpět.
Je to opravdu dobrá hra úžasné ceny za předměty, které mám tolik věcí, ale je to také trochu otravné, protože nebudu moci dávat věci tam, kam chci, ale hru miluji, také můžete dělat pohyby postavám
Toca Life World: Build stories Pang-edukasyon pjrx
prosím získejte do hry více věcí zdarma... není to hra pro děti a děti nemají peníze, takže tato hra je jen vyhozené peníze. Takže za změnu musíte zaplatit za všechno a udělat to tak, že budete jen sledovat přidávání, abyste získali věci, nebo... prostě vytvářejte další věci ZDARMA
Ahoj toca boca chtěla jsem se zeptat když si toca boca odinstaluju a už tam m něco koupeného tak mi vrátíte peníze nebo ne? Prosím odpovězte
Je to super hra je zábavná a prostě skvělá
Moje dcera miluje tuto hru, používá svůj příspěvek na nákup měst toca, ale položky, které stojí 0,99, si ve skutečnosti účtuje 3,98 $. Když přejdete k dokončení nákupu. S tímto problémem jsem musel alespoň 3x vrátit peníze.
Nejsem úplně cílovka, ale stejně se mi hra líbí. Mám propracované detaily, krásné postavy, a různá tajemství. Ale když je to mířené na děti, tak proč je většina věcí za peníze? To mi hlava nebere. Taky by mohla být aplikace trochu rychlejší.
Toca Life World Læring ndm
Je to boží hra ale odebírám 1 hvězdičku pro to že když jsem šla na smetiště tak všichni byli oblečení jako meli přettim pak sem se koukla domů a všimla sem si že to je všechno jako to bylo přettim neboli bez nábytku ale po dnu jsem tumu dala druho šanci a když jsem se koukla do domu bylo vše v pořádku 👍🏻takže to jen někdy blbne ale to tolik neva a chtěla bych poděkovat mé kamarádce která mi hru ukázala napsala jsem to přes komentáře protože jí opravdu hodně děkuji 💖😀
Je to dobrá hra, je to docela zábava, není to moc možností pro výzdobu domu, kterou začínáte téměř se vším ve hře, stojí peníze a někdy, když si obléknu roztomilé oblečení a odejdu z domu, změní se můj outfit na bílé tričko a nějaké džíny :/
pou
Je to opravdu zábavné, mám něco z toho zboží, ve hře je tolik událostí a je to super zábava hrát s přáteli a lepší než roblox, protože je to super zábavné a aditivní, ale není to zábavné, když vás to prostě dostane ze hry, ale pět hvězdiček je v pořádku! (◕ᴗ◕✿)
Strašně se seká
Je to prostě nej nej nej hraaaaaá........................................ Úplně skvělá
Nejde mi to nainstalovat ale jinak věřím že je to dobrá hra
Sonic Jump Pro Arkade tjun
Toca Life World je populární hra publikovaná na Androidu Google Play a IOS APP Store. Můžete dokonce jít dále a vytvářet příběhy se svými oblíbenými
Tato hra je velmi zábavná a miluji postavy a domy, s nimiž přicházejí, ale můj svět se nedávno resetoval a to není v pořádku, resetoval se 4krát a na každém jsem tvrdě pracoval a pokaždé se resetoval. Nemyslím si, že je fér, že něco, co jsem dlouho pracoval (1-2 roky), prostě zmizí? Také se mi nelíbí, jak věci nejdou proti zdi. Tak tomu dávám (★★✩✩✩)
Je to silný bezplatný emulátor pro Android, který vám umožní hrát tisíce her v systému Android. Create stories and build your own world with Toca Life
Dal jsem 1 hvězdičku, protože pokaždé, když dostanu hru, spustí se jako bílá obrazovka, i když restartuji telefon, funguje to, ale pouze zamrzla obrazovka, myslím, že to dělá pouze na mém telefonu. Prosím opravte to 😥 oh ano miluji hru, ale opravte hru :/
LITTLE KITTEN ADVENTURE - THE STORY OF LITTLE PLAYFUL AND CUTE LITTLE KITTEN ... BUILDING GAME FOR KIDS - BUILD YOUR OWN EXCAVATOR OR TRUCK - LIVE.
Je to opravdu roztomilé, hru moc miluji, ale někdy, pokud máte ve světě života toca hodně měst a věcí, může to být trochu závadné. Ale kromě toho, úžasná hra. 10/10. Určitě doporučuji pro malé děti 6-12. 👍
Hra je suprová až na to že kdyby stě tam dali 2 bez Byty free